Blog

 • Kombinacije za vrele letnje dane…

  Vrućine ne posustaju…a ni mi 🙂 za večeras smo vam pripremili malo osveženje, mada iskreno se nadamo da ste negde u nekoj prijatnoj bašti novosadskih kafića, pijete neki dobar koktel… A uz to naravno malo se prelistava instagram, pa eto i mi da vam ulepšamo veče sa jednom lepom kombinacijom, koju je naravno osmislila naša Adriana. Uz njen elegantan a opet jednostavnih linija beli kombinezon mogli smo da kombinujemo nakit i šešire do sutra 🙂 ali kad je u pitanju elegancija Adriana ima glavnu reč na fotkanju za kampanju 🙂 Tako da devojke, leto će izgleda potrajati, a kod nas je letnje sniženje već uveliko počelo, ukoliko vam se svidela ova kombinacija, pravac u Brosh i već sledeći vikend budi WOW … ili ako ti nije baš do šetnje po vrelim ulicama poseti našu web prodavnicu gde možeš poručiti naše INDIANA BLACK minđuše 🙂

 • Ovako izgleda kad mi radimo…

  Da, čeka nas još jedan talas tropskih vrućina, neki su na moru, neki su se vratili, u svakom slučaju ima nas koji baš u ovim vrelim danima pronalazimo inspiraciju za stvaranje, kreiranje… i iskoristićemo priliku da pozdravimo sve vas koji vredno radite… Ukoliko vam fali inspiracije naš savet je: AC na maximum, osmeh na lice i dobar izbor ljudi sa kojim radite. Mi smo napravili nabolji izbor kad smo pozvali Adrianu Dobrović i Isidoru Beljin da nam pomognu u letnjoj kampanji…

  jer u momentu kada nam je bilo teško odlučiti, Adriana je bila tu da nam pomogne i napravi idealnu kombinaciju uz njen unikatan beli kombinezon….

  Uz ovakvu kombinaciju dodali smo samo mali detalj koji je celoj odevnoj kombinaciji dao taj ‘summer glow’ kako bi rekla naša draga Isidora koja to isto uradila i sa svojom šminkom.

   

 • Brosh započinje svoj BLOG

  Pre tačno mesec dana najavili smo vam malo iznenađenje na našem instagram profilu… vredno smo radili i došli konačno i do realizacije našeg bloga. Kao bijoux concept store naš brend vam je već uveliko poznat i sigurno se pitate zašto sad blog? A odgovor je vrlo jednostavan: komunikacija. Prosto želimo da vam približimo našu priču, i sve što je vezano za nakit i aksesoar. Ta ideja se pojavila prosto sama od sebe dok smo radili na slikama za letnju kampanju u saradnji sa Adrianom Dobrović koja je dizajnirala garderobu namenjenu modernoj ženi sa stilom, rad se pretvorio u zabavu 🙂 jer kako mi, tako I Adriana, Isidora Beljin koja je bila zadužena za make up, Sonja Milić koja je bila model volimo posao kojim se bavimo. Sve je to ostalo zabeleženo kao predivan dan proveden sa kreativnim ljudima objektivom mladog fotografa Bojana Čokića . Na kraju želimo da im se još jednom svima zahvalimo, i naravno da tu nije kraj i naše saradnje i druženja, čeka nas još puno toga, a vi ostanite uz nas, komentarišite, pohvalite, kritikujte, ocenite nas, jer jedino to može da unapredi naš rad.